צרו קשר
חפש באתר

נס בכותרות

NESS תספק שירותים מנוהלים לרשות המסים

05/11/2025

הספקית זכתה בשני מכרזים יוקרתיים של רשות המסים, ושירותיה אמורים "לשדרג באופן מהותי את מערכות המיסוי הלאומיות" ו"לשפר את חוויית השירות לעובדי הרשות ולמייצגים - רואי חשבון, יועצי מס ועורכי דין"

נס (NESS) תספק שירותי IT מנוהלים לרשות המסים בעשרות מיליוני שקלים, כך נודע לאנשים ומחשבים.

זו הפעם הראשונה בה רשות המסים מוציאה מכרזים לקבלת שירותי IT מנוהלים במיקור חוץ.

נס זכתה בשני מכרזים שונים של שע"ם (שירותי עיבודים ממוכנים) יחידת המחשוב של רשות המסים. מדובר בהתקשרות ארוכת טווח, שלדברי רשות המסים, "תשדרג באופן מהותי ויסודי את איכות ויציבות מערכות המיסוי הלאומיות ואת חוויית השירות מעולמות הטכנולוגיה ומערכות המידע לעובדי הרשות ולמייצגים רואי חשבון, יועצי מס ועורכי דין".

המכרז הראשון בו זכתה נס הוא לשירותי איכות ובדיקות תוכנה בשע"ם. במסגרת מכרז זה, נס תספק שירות מנוהל לבדיקות ולהבטחת האיכות של כלל מערכות המחשוב בשע"ם, אשר נבנות ומפותחות על ידי כ-500 אנשי פיתוח. המערכות המורכבות והקריטיות של שע"ם משמשות את כלל אזרחי ישראל ומהוות עמוד תווך במערכת גביית המסים, כשהן מטפלות, בין היתר, במערכות פיננסיות רגישות, גבייה וחישובים.

 

נס תהיה אחראית מקצה לקצה לבניית גוף איכות מרכזי ואחיד, שיעבוד על פי אותם מדדי ביצוע (KPI) ותהליכי עבודה. זאת, במטרה לשמור על יציבות, זמינות ונגישות המערכות. הפרויקט כולל קליטה של עשרות מומחי בדיקות תוכנה; בניית מתודולוגיה אחידה ומדדי איכות ותוכנית יעדים לשיפור מתמיד; הטמעת חדשנות טכנולוגית; כלים מתקדמים לבדיקות אוטומטיות; וכן בדיקות עומסים ויציבות. זאת, לצד שימוש בכלי בינה מלאכותית.

לכתבה המלאה>>
בואו נדבר
פרטים שעליך להשלים בטופס:

    אינפיניטי פארק, רעננה | 03-7666800 | וואטסאפ: 054-5977779
    וואטסאפ לפניות בנושאי גיוס: 054-2934280

    info@ness-tech.co.il
    חזור למעלה