צרו קשר
חפש באתר

נס בכותרות

לרבע את המעגל ולנוע בין אחידות תהליכית לגמישות IT תפעולית

13/05/2025

בבואם של ארגונים ליישום פרויקט IT כלשהו, עליהם למפות את כל ההיבטים שיגרמו לבידול בין הצלחה מסחררת לכישלון חרוץ. אחד מהאתגרים החשובים הוא להתמודד עם האוקסימורון, הניגוד, ולמצוא את הנתיב לנוע באופן מוצלח – בין אחידות תהליכית, הנובעת מהצורך בסטנדרטיזציה – לבין גמישות IT תפעולית.

ישמעאל דיברה במסגרת פורום e-Gov מבית אנשים ומחשבים. נושא המפגש, שנערך השבוע (א') במלון אוריינט בירושלים, היה אתגרים בהטמעת מערכות מידע חדשות במגזר הציבורי. את האירוע הנחו יהודה קונפורטס, העורך הראשי של אנשים ומחשבים ורונה קייזר – בעבר מנמ"רית משרד הבריאות, וכיום סמנ"כלית מגזר ציבורי בקבוצת יוניטסק, זרוע הדיגיטל של אמת.

איך משיגים הצלחה בפרויקטי הטעמת יישומים ארגוניים?
הרצאתה של ישמעאל נשאה את הכותרת "From A to Success", ודנה בחשיבות, הקריטית, של תהליכי הדרכת המערכות בקרב המשתמשים הסופיים. זאת, לטובת הצלחת פרויקטים של הטמעת יישומים ארגונים. לדבריה, "על מנת להגדיל את שיעורי ההצלחה בפרויקט יישומים ארגוניים, יש לטפל בכמה היבטים: הראשון, זהותו של מוביל.ת פרויקט השינוי. נדרש לכך מישהו.י שיוביל את המסע, יאמין בו ויהיה בקיא בפרטיו. הוא צריך 'להיות באירוע'. זאת, כי אין תחליף למנהיגות ארגונית"

לכתבה המלאה>>
בואו נדבר
פרטים שעליך להשלים בטופס:

    אינפיניטי פארק, רעננה | 03-7666800 | וואטסאפ: 054-5977779
    וואטסאפ לפניות בנושאי גיוס: 054-2934280

    info@ness-tech.co.il
    חזור למעלה