עסקת ענק ב-192 מיליון שקל: החברה הישראלית רוכשת כחול לבן
NESS מקבוצת חילן השלימה את רכישת חברת התוכנה Log-On תמורת כ-192 מיליון שקל. במסגרת העסקה מצטרפים לחברה כ-1,000 עובדים, והיא תעסיק מעתה למעלה מ-6,500 עובדים בישראל.
אבי באום יור קבוצת חילן (צילום יחצ חילן, shutterstock)
קבוצת חילן הודיעה היום (רביעי) כי חברת הבת NESS השלימה את רכישת 100% ממניות חברת התוכנה וה-IT Log-On בתמורה לכ-192 מיליון שקל. השלמת העסקה מגיעה לאחר קבלת אישור הממונה על התחרות והתקיימות כלל התנאים המתלים שנקבעו מראש.
במסגרת הרכישה, NESS קולטת לשורותיה כ-1,000 עובדות ועובדי Log-On, רובם יועצים ומומחים טכנולוגיים. בעקבות המהלך תעסיק החברה למעלה מ-6,500 עובדים בישראל. בנוסף, NESS מקבלת בעלות מלאה על פעילות השירותים של Log-On מול ארגונים אסטרטגיים בישראל, וכן על פורטפוליו מוצרי התוכנה (IP) של החברה, המשווק למאות לקוחות Enterprise ברחבי העולם.
Log-On, שנוסדה בשנת 1983, היא מחברות התוכנה הוותיקות בישראל. בשנת 2025 רשמה החברה הכנסות של כ-390 מיליון שקל ו-EBITDA של כ-19 מיליון שקל. החברה מחזיקה בפורטפוליו מוצרי תוכנה עצמאי, הכולל כלי ניהול, אופטימיזציה ואחסון, עם התמחות במוצרי IBM. מוצריה משווקים למאות לקוחות בעולם, ובין לקוחותיה נמנים הבנקים הגדולים בישראל, חברות ביטוח, חברות אשראי, משרדי ממשלה וביטחון, חברות הייטק, סטארט-אפים ומרכזי פיתוח.
לכתבה המלאה>>